Мюфтия прострелва поп...от дузпа

С гол от дузпа на районния мюфтия Бейхан Мехмед започна първият турнир по футбол на малки вратички за купата на Младежкото ДПС в Кърджали.Духовникът буквално простреля енорийския свещеник отец Петър, който с двама асистенти се опитваше да опази вратата. Тренирал съм футбол и затова не ми бе трудно да провра топката през трима души,сподели за Кърджали бг вести районният мюфтия.

  Двамата духовници ,заедно с кмета Хасан Азис,който е председател на Об С на ДПС дадоха началото на турнира.Той се проведе на стадион „Горубсо” пред очите на няколко фенки на футболните тимове.Общо шест отбора се включиха в надпреварата.Те бяха разпределени на две групи по три тима.Най-добрите играха финал.Крайният победител и победените получиха обяд от партийния лидер Хасан Азис.

  В словото си при откриването Хасан Азис заяви:Докато бях в младежката организация на ДПС винаги сме поддържали тезата,че трябва да има състезание между нас.Не сме се страхували да се съревноваваме и с другите формации.В петък се даде старт на вътрешното състезание в партията за предстоящите избори, както и на надпреварата с опонентите ни. Поздравявам младежкото ДПС в Кърджали , че реши да организира този турнир.Ще участват 6 отбора. Шест е щастливо число за нас,защото с този номер сме печелили избори,подчерта Хасан Азис.Той призова най-добрите да победят.Нека наесен се поздравим и с победа на вота,пожела партийният лидер.

  Отец Петър прикани към  успех  най-добрите.Районният мюфтия Бейхан Мехмед обяви,че купата на турнира ще стане негово притежание,ако успее да вкара дузпа на колегата си отец Петър.Това състезание ще заздрави вашето приятелство,каза от своя страна шефа на футбола в Кърджали Тургай Али.

 Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини