Поредно двойно убийство в Кърджали

Ревност погуби двама млади от Ардинско,живеещи на семейни начала в Кърджали.Мъжът посегнал на приятелката си късно снощи,след като му казали,че му изневерява.Убиецът умъртвил жертвата в спалнята.След това влязъл в банята и се обесил.Предвидливо оставил крана на чешмата отворен.Водата потекла и принудила съседите да повикат полиция за разбие вратата.Служителите на реда заварили двамата ардинци бездиханни в страшни пози.

  Нищо не сме чули.Всичко е станало много тихо ,коментираха съседи.Те се бяха събрали на пейка точно под апартамента на първия етаж, в който са живеели двамата млади хора.

  Възрастна жена разказа,че жертвите живеели на квартира в техния блок на „Стадионска”8.Момичето работело като сервитьорка.Момчето се препитавало от гурбет в Испания.Убитата се канела да заминава за Иберийския полуостров след два месеца.Младият мъж се върнал ненадейно преди два дни.Не били чути да се карат.Като гръм от ясно небе за всички дошла вестта за смъртта им.

 Полицията бе завардила квартала по обед.Близки на двамата дошли с коли от Ардино за да разпознаят мъртвите.Плакали пред съседите,но отказали да споделят каквото и да било.

   Това е второто двойно убийство в Кърджали само за няколко месеца.Ще припомним че на същата улица бе умъртвена медицинската сестра Невджин Шефкет и малкият й син.Според живущите на улицата прокоба тегне над квартала.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини