Адем Мехмед скъса с ДПС,седна при опозицията в местния парламент

Общинският съветник Адем Мехмед, станал известен като основен привърженик на Касим Дал окончателно скъса с ДПС. Той бе изключен от редовете на комисиите по транспорт и комуникации и законност и обществен ред на сесията днес. Точката бе водеща в дневния ред.

Адем Мехмед бе организатор на поредицата от визити на Касим Дал в Кърджалийско и стана популярен с няколко интервюта, в които поиска оставката на Ахмед  Доган от лидерския пост. За разколническа дейност той бе изключен от Движението за права и свободи. Като бивш партиен член от него бе снето доверието и като представител в постоянните комисии  на местния парламент.

Още в началото на сесията Адем Мехмед седна на банките на опозицията , редом с представители на „Атака” и политически клуб „Тракия”. Той бе един от четиримата съветници от опозицията, които започнаха днешната сесия.

Началото й бе белязано от серия гафове. На два пъти общинския съветник и  председател на постоянна комисия Никола Пашинов докладва погрешно точки от дневния ред. Тон даде и градоначалникът Хасан Азис . Той направо започна сесията от точка четвърта. Кметът се извини за конфузната ситуация и подчерта , че той и съветниците трябва да бъдат по осторожни по време на сесия с обществените дела.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини