Крокодилът Гена храносмели GSM

Крокодилът Гена, който преди няколко месеца глътна мобилния телефон на посетителка на океанариума в Днепропетровск, храносмели GSM-а. Украинското издание на Комсомольская правда съобщава, че телефонът е излязъл на части от огранизма на крокодила по естествен път. След това състоянието на животното се е подобрило

14-годишният Гена глътна мобилния телефон в края на 2010 год. Апаратът попадна при крокодила след като посетитлка го изпусна без да иска. Жената поиска да и се върне апаратът на всяка цена, на него имаше снимки и аудио файлове, скъпи за нея. За да привлече вниманието на управата към загубата си, тя набирала непрекъснато собствения си номер, докато паднала батерията на апарата, който се звънял в корема на крокодила.

Мездувременно крокодилът започнал да се чувства зле. Загубил апетит и не можел да се освободи от телефона самостоятелно. През януари сътрудниците на океанариума започнали да мислят за операция, обаче впоследствие се отказали от хирургическата интервенция.

Организмът на Гена се оказал по-силен от технологията и храносмилането му се справило с апарата. Собственичката се е отказала да прибере частите, но жителите на Днепропетровск предлагат да сглобят храносмеления телефон и да го изложат в музея или да го продадат на благотворителен търг.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини