Заиграване с ДПС. Преглед на регионалния печат

Васил Николов е новият зам.-директор на МВР , съобщава на първа страница „Нов живот”. Той цитира заповед на вътрешния министър Цветан Цветанов. До сега Николов бе началник на група „Криминална” в полицията на Джебел.

Синият кандидат за президент ясен до дни, пише още всекидневникът. Вестникът се позовава на шефа на предизборния щаб на сините Борис Марков,който заяви:Всеки, който се е заигравал с ДПС е страдал.

Стягат ТВ лекари да лекуват болните от Смолян и Кърджали, разказва за българо гръцки проект медията. 

  Жельо Желев в Кърджали:ЕС има нужда от Турция и Русия. Това е водещото заглавие на „Арда нюз”.  Вестникът пише , че първият демократично избран президент на Република България Жельо Желев бе гост лектор на филиала на Пловдивския университет. Преди самата лекция бившият държавен глава се срещна с медиите и сподели своето мнение за българската политика, перспективите пред ЕС и геополитиката, пише още всекидневникът.

Не знам как ще изглежда дясното пространство в Кърджали, но ще има присъствие на всички етноси в това обединение. Това са думи на общинският лидер на сините Дора Христова, цитирани от вестника.

 Гъсеници унищожават горите край Перперикон,алармира „Родопи войс”. Вестникът цитира шефът на Горската дирекция в Кърджали Тодор Зангочев, който обещава да прати екипи за ръчно третиране. Поводът е оплакването на туристи, че са се върнали със обриви от скалния град.

Вестникът разкрива измамна схема за препродаване на жилища в Кърджали, за която обвинява фирма „Ахрида строй”.

 Родопчанката Виталия е фаворит в Lord of the Chefs, съобщава още медията.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини