Проверяват църквите в Кърджалийско. Преглед на регионалния печат

Инспекцията по труда спря проверките в църквите. Щяха да проверяват спазва ли се законодателството. Митрополит Николай забрани на свещениците да дават информация за медиите. Според „Нов живот” Инспекцията по труда е проверила три храма в Момчилград и Кърджали.

 Мехмед Дикме направи обръщение до медиите, в което коментира изявленията на областното ръководство на ГЕРБ по негов адрес. Той призовава да престанат да си правят пиар с неговото име.

  Изграждат пиаца за каруци в Кърджали, пише на първа страница „Арда нюз”. Ако искат да извършват превозваческа дейност превозните средства с конска тяга ще трябва да плащат символична такса от 10 лева на общината.

Опашка с подаръци за рождения ден на Доган е другата водеща тема на всекидневникът. „Арда нюз” отбелязва, че десетки членове и симпатизанти на Сокола са се стекли на 29 март в централата на ДПС да поздравят лидера.

„Захариев:Чакъров провали ОЦК,искам 3 000 000 лева!”. Това е водещото заглавие на „Родопи 24 х 7”. Собственикът на ОЦК иска от бившия министър на околната среда и водите  3 млн.лева. България ще плаща глоби на Европейската комисия за обгазяванията край Арда, отбелязва още медията.

Според „Атака” ДПС пак може да спечели на първи тур местните избори в Кърджали. Вестникът цитира общинския лидер Емил Айвазов.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини