Болест спасява Джунейт? Преглед на регионалния печат

Бойко Борисов връчи чекове за Перперикон и Татул.Кампанията „Чудесата на България” на вестник „Стандарт” завърши с бляскава церемония снощи,раздадоха 10 милиона лева на победителите,пише „Нов живот”.

Железничари ще стачкуват днес 1 час предупредително.Те ще се включат в националната едночасова предупредителна стачка,съобщава всекидневникът.

Доган иска отсрочка за събарянето на барбекюто,отбелязва „Нов живот”  

 Транспортните фирми в Кърджалийско запазват предишните цени на билетите,въпреки високите цени на горивата.Скокът на цените на горивата доведе до масово недоволство сред местните превозвачи.Собственици на фирми се оплакват не само от непосилните цени ,но и от липса на пътници.Това пише на първа страница всекидневникът „Арда нюз”.В сравнение с 2010 –та година броят на пътуващите в общината е намалял с две трети,отчитат превозвачите.

 Болницата в Ардино е с нов управител,съобщава още вестникът.Това е доктор Гюнер Осман,който досега завежда детското отделение.

 Феим Чаушев твърди пред депутати от ДПС ,че е безработен и го издържа дъщеря му.Бившият зам.-външен министър щял да се връща в голямата политика чрез ромската партия „Единство”.Това пише вестник „Родопи 24х:7”.

Вестникът пише също че болест ще спаси Джунейт от затвора.Защитата смятала да го обяви за страдащ от тежко психическо заболяване.

Роми печелят от родопски китеници и чанове.Те обикалят местата в планината където има туристи и предлагат стоката на пътя от бусове,отбелязва още Родопи 24х7.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини