Глутница кучета спасиха момиче от изнасилване

12-годишна ученичка била нападната в аржентинската столица Буенос Айрес посред бял ден, само че виковете й били чути от глутница бездомни кучета

Глутница бездомни кучета в аржентинската столица Буенос Айрес спасили 12-годишна ученичка от изнасилване.Момичето било нападнато посред бял ден, докато отивало при леля си, разказва "Латин таймс" (The Latin Times).

Престъпникът я издебнал и нападнал отзад. Той й затиснал устата и се опитал да я завлече в безлюдно място.Само че виковете й били чути от глутница бездомни кучета, която се намирала наблизо. Четириногите нападнали маниака и започнали да го хапят.

Момичето се отскубнало и избягало. То почукало в първата й попаднала къща, за да бъде извикана полиция и да се обади на семейството си.

За съжаление изнасилвачът избягал, докато дойде полицията, спасителната глутница - също.Миналата година в американския щат Охайо ролята на спасител се падна на елен. На запустяло място мъж нападнал жена и започнал да я души с дръжките на чантата й.

Но звуците от борба събудили намиращия се наблизо елен, който спал във висока трева. Животното изскочило от "засадата" и се нахвърлило върху престъпника.

Това толкова шашнало нападателя, че той се паникьосал и побягнал, без да грабне нищо от жертвата си.

Източник: vesti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини