Як купон на Трети март в Кърджали

Як купон до зори спретнаха младите кърджалийци на Трети март. Чаровни дами със своите кавалери превзеха за няколко часа новооткритият нощен клуб „Де лукс” на пъпа на Кърджали. Всички се бяха барнали със стилни тоалети. Повечето от представителките на нежния пол бяха минали и през фризьор.

 Още към 23,30 хора започнаха да се стичат към нощния клуб. Охраната пускаше само  гости с покани. Домакините на купона се бяха погрижили да поканят над 200 души от целия град, за да отпразнуват отварянето на елитното заведение.

  Избрахме датата Трети март за да открием нашия нощен клуб, защото тя е обединяваща за всичките ни клиенти. Младите хора заслужават този подарък за националния празник, каза за медиите управителят Тодор Балтов. Той посочи, че работи в съдружие с двама свои приятели Нешет Али и Алтан Дормуш. Ние сме едно цяло като екип. Искаме и нашите гости да се чувстват като една общност-кърджалийци, каза още Тодор Балтов.

  Какво по добро за младите хора от това да има къде да се събират и общуват помежду си без разделение. Това е част от модела,който сме изградили с общи усилия в Кърджали, каза енорийският свещеник отец Петър, който освети часове преди купона заведението.

  Нощен клуб „Де лукс” се намира под комплекс „Орфей”. Той отваря врати на мястото на старата дискотека „Ултра”. Интериорът е изцяло обновен. Има три VIP сепарета, кътове с тежка мебел,маси с щъркели и голям дансинг. Гвоздеят на програмата е денс формация от Пловдив. Има и дисководещ, който е от Кърджали. Ефектното осветление е последна дума на техниката.

  Барът е огромен и побира около себе си много гости. Алкохолът е нареден на пирамида и е пред очите на клиентите. Всеки може да си избере напитка по свой вкус. Персоналът е опитен. Гери,която е на бара споделя, че е работила в няколко  дискотеки.

  Специалитетът на заведението са моркови в лимонов фреш.

Де лукс е най големият нощен клуб в града. Местата са 225. Такива клубове има само в София, Пловдив и Варна. Работим от 23,30 до 5 сутринта. Лица под 18 години не се допускат, поясни Тодор Балтов.

Георги Кулов

Тодор Балтов
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини