Цветанов дойде в Кърджали,жена му къпи бебето

Вторият човек в ГЕРБ и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов присъства на тържествения концерт в Кърджали по случай 4 години от основаването на партията. Той обяви, че е оставил малката си дъщеричка София на грижите на съпругата си и това му се случва за първи път. Тави вечер няма да мога да къпя малката, защото съм сред вас. Подаръкът, който получих тук, ще е моето извинение пред съпругата ми, подчерта Цветанов. Той припомни на присъстващите как преди 4 години на първата сбирка на ГЕРБ в Кърджали  са присъствали едва 15 души. Сега залата на Културния дом е препълнена, отчете Цветанов.

 В словото си народният представител и областен лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева подчерта, че партията има 11 съветници и 5 кметове на населени места в Кърджалийско при първото си участие на местни избори през 2007 г. Тогава бяхме в опозиция, сега сме управляваща партия. Ние не желаем да купуваме избиратели с обещания, както правят други политически формации. Ние работим за този край и доказателство за това са инфраструктурните проекти, които се движат, подчерта Караянчева.

Тя посочи, че партията й е твърдо решена да се пребори с изборния туризъм. Ние имаме шанса да спечелим изборите в Кърджали. Насажда се митът за това, че нямаме електорален ресурс.  Нашите данни сочат, че при широка подкрепа успехът е сигурен, нахъса привържениците Караянчева.

 Гвоздеят на празничния концерт бе спектакълът на ансамбъл „Българе”, който бе посрещнат с бурни аплодисменти от симпатизантите на ГЕРБ.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини