„Горна Арда” тръгва. Преглед на регионалния печат

До две години тръгва каскада „Горна Арда”,съобщава на първата си страница „Нов живот”. Вестникът пише, че областният управител Иванка Таушанова и  представители на EVN обсъдиха енергийния проект. Австрийците обещават стотици милиони евро инвестиции и хиляди работни места.

Дънди  представя рудника си в Крумовград, е другото водещо заглавие на всекидневникът. В четвъртък канадците предвиждат презентация на обекта си.

„Нов живот”предупреждава и за готвената стачка от железничарите, която ще спре влаковете на 11 март.

Мариан Димитров е вероятния спортист на десетилетие на Кърджали, прогнозира „Арда нюз”. Онлайн гласуването определи каякарят за № 1  града край Арда. От общо 4324 гласували-1905 дадоха вота си за него, подчертава всекидневникът.

Още четири обгазявания и РИОСВ с полиция ще затвори ОЦК съобщава на първа страница „Арда нюз”. Той цитира шефът на инспекцията в Хасково Димитър Илиев.

  Кърджалийци и преклонението пред Апостола е основна  тема за медията.

 Топ криминалист става дясна ръка на Баранов.  Това е водещото заглавие на Родопи 24х:7.  Става ясно, че и другия шеф на полицията край Арда идва от Пловдив. Вестникът съобщава, че зам.-директорът на областната дирекция на полицията Иван Иванов излиза в пенсия.

Полицай със счупен край след гонитба с бандити. Това е станало по време на специализирана акция в петък вечерта в центъра на Кърджали, разказва още „Родопи 24х7”.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини