Червените искат Багдасаров за кмет на Кърджали

Милко Багдасаров

Милко Багдасаров е безспорният любимец на членовете и симпатизантите на БСП в Кърджали. Отново той е в челото на номинациите за кандидат-кмет. Това стана ясно от проведените събрания  на местните организации на социалистите. Червените настояват за самостоятелна партийна кандидатура за градоначалник,която да покаже лицето на партията. Те не искат да се обезличават с подкрепа на независим, безпартиен кандидат заедно с ГЕРБ, Политически клуб „Тракия” ,”Атака” и други формации. Горчивият опит от Гражданското обединение за Кърджали натежава везните в полза на самостоятелното участие на изборите наесен.

За съветници се спрягат имената на Милан Миланов, Георги Кючюков, Назми Мюмюн и др.

  По партийните организации вървят събрания. Обсъждат се различни варианти за участие във вота. Най-много привърженици има позицията за самостоятелна партийна кандидатура. Номинират се утвърдени имена. Това ще бъде обсъдено на пленум, каза за Кърджали бг вести Милко Багдасаров.

 Той съобщи също, че е сформиран общински предизборен щаб , в основата на който е Изпълнителното бюро на Общинския съвет на БСП. Ключови фигури в него са Милан Миланов,Ангел Коджаманов, Павлин Балабанов, Теодора Каракостова.

Кърджали бг вести

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини