3 °C

Отричат Джунейт да е печелил от Еврофутбол

От Еврофутбол разпространиха отворено писмо до медиите, в което се противопоставят на твърденията, че предполагаемият извършител на двойното убийство в Кърджали е участвал в игрите на българския лицензиран букмейкър. Отвореното писмо на компанията гласи:Във връзка с публикации в националната и регионална преса и материали в редица телевизии и радиостанции от последните дни относно тежкия инцидент в Кърджали, при който бяха убити жена и дете и твърденията, че предполагаемият извършител на престъплението Джунейт Шефкет е участвал в игрите, организирани от Еврофутбол,сме принудени да изразим нашата позиция, въпреки деликатността на ситуацията и личния, семеен характер на инцидента. Неаргументираното упоменаване на името на Еврофутболв случая обаче налага нашата реакция. Категорично заявяваме следното:

 1.Изнесените от редица медии твърдения, че една от причините за извършване на престъплениетое голяма сума пари, спечелена от Еврофутболот Джунейт Шефкет и похарчена от родителите му, опетняват сериозно името на компанията. Няма никакви конкретни данни, че същият е участвал в игрите именно наЕврофутбол.

2. ИметоЕврофутбол отдавна се е превърнало в нарицателно сред българската общественост за всякакъв вид залагания върху резултати от спортни състезания, предлагани от различни европейски букмейкъри. Поради това споменаването му не винаги означава, че дадено лице участва именно в игрите, организирани от българския букмейкър. Не за първи път в наши дни името на дадена търговска марка се превръща в нарицателно за всички марки продукти от сходен вид.

 3.Уверяваме Ви, че като отговорен член на българското общество,Еврофутбол спазва стриктно законовите разпоредби и не допуска до участие в игрите си лица под 18 години.

 4.Твърдението, че ученикът е бил пристрастен къмЕврофутболв интернет,появило се в някои медии в публикации по темата от първите дни, е силно подвеждащо, тъй като Еврофутболне предлага услугата интернет залагане и лицето Джунейт Шефкет е невъзможно да осъществява такова в игрите, организирани от компанията.

 5.Еврофутболе социално отговорна компания, която провежда множество инициативи, сред които и такива в подкрепа на младежта. Компанията стриктно прецизира дейностите си, с цел да не подтиква младите хора към хазарт.Еврофутбол изказва дълбокото си съжаление за трагичния инцидент и поднася съболезнованията си на близките на загиналите!. /БГНЕС

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 16.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С адекватни и навременни действия ще спечелите добри позиции в една надпревара, освен, че ще постигнете и финансов успех. Всичко това ще ви подтикне по-смело да изразите претенциите си и да покажете, че е добре да се съобразяват с вас. Срещи с хора, които ви обичат трайно ще затвърдят усещането ви за значимост.
16 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Поради различия в гледните точки с подчинените или хората, с които работите са възможни недоразумения и изкривяване на информацията. Следвайте разума си и не се поддавайте на измамни обещания.Отговорни към задълженията си, бъдете внимателни и да не допускайте грешки. Постепенно затрудненията ще отстъпят място на по-успешния ви период, който предстои.
16 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Кратко пътуване извън града е като че ли най- доброто решение за днешния ден. Имате нужда да се откъснете от заобикалящата ви среда и да останете насаме със себе си. Възползвайте се от всяко предложение в тази насока.
16 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви ще бъде спокойна днес, което ви дава възможност да се захванете с нещо, което отдавна ви интересува. Разбирате се чудесно с хората около вас и нищо чудно заедно с близък колега да успеете да направите нещо наистина впечатляващо. В личен план ще ви се наложи да бъдете по-предпазливи, тъй като са възможни недоразумения.
16 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добре е да прекарате повече време извън дома си, защото наистина имате нужда от разнообразие. Ако и хората около вас са на същата вълна, толкова по – добре. Това наистина може да ви помогне да си организирате истинско забавление. Отношенията ви с постоянния партньор са обтегнати, но можете да направите много за да промените ситуацията.
16 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Наложете си да не мислите за трудностите около вас, споделеното време с близките ви е по-добрият вариант за деня. В личен план ще бъдете в изгодна позиция и осъзнавайки това, ще предприемате решителни стъпки, водещи към целта ви. Ако ви обхване желание да се освободите от излишните неща около себе си, не ги изхвърляйте. Част от тях може отново да ви заинтригуват.
16 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Везни Пътешествията, които предприемете днес може да дадат възможност за романтичен флирт, от който ще останат чудесни спомени. За други благополучно решаване на семейни проблеми. Възползвайте се от предложена услуга.
16 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Семейни задачи ще отнемат от времето и енергията ви днес. Навлизате във важен период от живота си и не си позволявайте отпускане, каквото и да ви струва това. Децата са неделима част от вас, дори и вече пораснали и съдбата им зависи в много отношения от действията, които ще предприемете в тяхна полза.
16 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С различни очаквания и нагласи ще започне деня за повечето от вас. Деловите Стрелци ще насочат вниманието си върху бизнес-задачите, чрез които ще подобрят финансите си. Не позволявайте работата да ви отдалечи от хората, които обичате. Все по-често ще ви се налага да балансирате между желанията и задълженията си.
16 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поставили сте си много задачи, но дали ще успеете сами да се справите. Бъдете деликатни към проблемите на близките си, не ги пресирайте в желанието си да наложите своето. Има факти, които ще ви изненадат, но трябва да ги приемете. Потърсете по-прагматични решения за въображаемите ви проблеми.
16 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се отказвайте от амбициите си, дори да се струват нереални за някои. Ще изпъкнете с идеи и видими постижения. Ще останете привлечени от личност, която не е безразлична към вас. Това ще разнообрази чувствата ви, а за някои означава и нова, стабилна връзка. Доверието, което ще получите ще ви накара да помислите повече върху поведението си.
16 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Всяка отзивчивост се възнаграждава, дори и да не си давате сметка за това. Въпросите, които ще ви занимават днес ще ви накарат да се обърнете към някого за съдействие. Ако трябва, направете компромис, за да преодолеете непредвидена ситуация. Притесненията ви са излишни, ще се справите.
16 яну 2021
Последни новини