Пет експертизи за убийството.Преглед на регионалния печат

Съдът реши:Джунейт остава в ареста, пише на първа страница „Нов живот”. Тийнейджърът настоявал да излезе за да продължи учението си. Повече от пет експертизи са назначени, съобщи окръжния прокурор Светлозар Лазаров.

Ограничават приема в болницата е другата водеща тема на всекидневника. Постъпили са няколко души с усложнения от грип. Приемат се само тежките случаи.

Измамени шивачки завеждат дело срещу „Булгатекс”, съобщава още „Нов живот”.Вестникът пише и за предстоящата постановка „Умирай лесно”с Тодор Колев.

„На  лечение в МБАЛ „Д-р Атанас Дафофски”само при сериозно заболяване” е водещото заглавие на „Арда нюз”. Ще приемаме пациенти със сериозни усложнения или състояния, които не могат да бъдат овладени при домашно лечение,заявява директорът на здравното заведение д-р Тодор Черкезов.

 Вестникът съобщава също, че грипната епидемия в Кърджали вече е овладяна.

Клошар намери нож в сметището, вероятно е оръжието на убийството , допуска „Арда нюз”.

Вестникът цитира окръжния прокурор Светлозар Лазаров, според който не се знаело дали открития нож е оръжието на убийството.

Джуни остава зад решетките, поиска да види само дядо си,пише „Родопи 24х7”. Съдия Елена Налбантова не приела аргументите на 17 годишният младеж да излезе на свобода, а се съобрази с искането на окръжния прокурор Светлозар Лазаров,  разказва медията.

Младежът сам е платил ходенето си да Англия,твърди още „Родопи 24 х7”.

Чорбаджиите на Ардино глобени с 9 300 лева, съобщава още вестникът. Той пише че половината от измамените шивачки от града  вече търсят правата си в съда.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини