Ранената кърджалийка настанена в пловдивска болница

68-годишна пътничка в лек автомобил “Пежо” е пострадала вчера, след като шофьорът Е.С./38/ е отнел предимство на “Опел” и е последвал сблъсък.За катастрофата ви уведоми вчера Кърджали бг вести. Пътният инцидент е станал на кръстовището между улиците ”Родопи” и “Генерал Чернозубов” в областния център. След удара “Пежо”-то се е преобърнало странично и жената останала заклещена. Извадена е след намеса на екип на ОУ “Пожарна безопасност и защита на населението”. Транспортирана е в Центъра за спешна помощ и след преглед е била настанена в кърджалийската болница.Вчера след обяд пострадалата е транспортирана до болница в Пловдив.

 Две пътнички от другия автомобил също са били прегледани в Центъра за спешна помощ и освободени. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед на мястото на произшествието.  Образувано е досъдебно производство.

 Водачът на лек автомобил “Мицубиши” Е.Е./36/ е блъснал крава в района на село Равен и е напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Издирен е по-късно от полицията. На шофьора и на собственика на животното са съставени актове.

При движение на заден ход товарен автомобил “Дачия” с водач А.Н./22/ е блъснал преминаващ товарен “Фолксваген” на ул.”Васил Друмев” в Кърджали. Алкохолните проби на шофьорите са отрицателни. На виновния е съставен акт.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини