Отлагат отварянето на Маказа. Преглед на регионалния печат

  ДПС в Кърджали е твърдо зад Доган, съобщава от първа страница вестник „Нов живот”. Според медията областната организация на Движението в Кърджали стои твърдо зад председателя на партията. Поведението на Касим Дал е определено от съпартийците му като непристойно и съмнително.

 Подхващат пътя Кърджали-Подкова през май , пише още всекидневникът. „Нов живот” съобщава и за това, че започва изграждането на парк „Арпезос-Север” в Кърджали.

 Кърджалийските депесари застават плътно зад Доган, е водещото заглавие в „Арда нюз”. Няма да избягаме от търсенето на отговори на поставените от Касим Дал въпроси . Ще изчакаме заседанието на Централното оперативно бюро, каза кметът на Кърджали Хасан Азис, цитиран от медията.

Вестникът съобщава също за катастрофата в Байкал при която пострадаха две жени. „Пежо” 205 е отнело предимство на „Опел Астра”. При ударът колата се е преобърнала.

Пак отложиха отварянето на Маказа , твърди във водещата си статия „Родопи 24х7”. Според медията проходът ще бъде открит през 2012 г. Вестникът се позовава на зам-номархът на Ксанти Фотис Каралидис.

Одобрени са 1300 преброители,  почват обучение, съобщава още вестникът.

Водеща тема е и скандалното поведение на кърджалиец, звънял 178 пъти на ден на телефон 150 на центъра за спешна медицинска помощ.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини