Сезгин Мюмюн:Касим взел-дал!

Сезгин Мюмюн

Ние, членовете на федерация „Справедливост - България” приемаме с огромно задоволство оставката от ръководството на ДПС на Касим Дал.

Той отдавна е „дал-взел”. Това е Човекът, който двадесет години вземаше от обръча от фирми на ДПС и даваше на Доган. Сега парите свършиха. Движението не е на власт. Обръчът залиня. И Касим Дал реши да се направи на „ни лук ял, ни лук мирисал”.Това пише в декларация на правозащитната федерация “Справедливост-България”,изпратена до медиите.

            Всички знаят и помнят, че той бе основния рекетьор в ДПС. Всички са наясно, колко души изгори. Колко от учредителите на партията пропъди. Сега се сети за каузата на ДПС. Защо не се оттегли, когато партията му бе в управлението? Човекът, който предаде интересите на българските турци, сега вини благодетеля си,твърди в документа лидерът на федерацията Сезгин Мюмюн.

В декларацията се казва още:Хленчът на Касим Дал, че Доган го превърнал в „мъжка секретарка” е основателен. Той просто няма капацитет за повече. А е и до характер.

            Сега пише до структурите на ДПС да търси подкрепа. За какво и срещу кого? Срещу този на когото снасяше рекета?

            Хората в България са паметливи. Те няма да простят на Касим Дал двадесет години манипулации и излъгани надежди,се казва още в декларацията.

Върви си Касим! Зад теб няма да тръгне никой! Заключават от „Справедливост-България”.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини