Двама от „Славейков” ни класират за Европейското по волейбол

Георги Топалов от ХІа клас и Красимир Георгиев от ІХг клас на СОУ "Петко Рачов Славейков" играха в националния отбор по волейбол - юноши младша възраст, за победата над Хърватия и класирането на отбора за Европейското първенство 2011 г. Победата осигури на Лъвчетата класиране на едно от първите две места в квалификационна група D.
Младите кърджалийски надежди Георги Топалов и Красимир Георгиев са състезатели на волейболен клуб "Арда" - Кърджали. В националния отбор са от есента на миналата  година, като наставникът Виктор Карагьозов им гласува заслужено доверие.
Милко Багдасаров, президент на ВК "Арда" и директор на СОУ "П. Р. Славейков" и старши треньорът на кърджалийския тим Иван Халачев разказват емоционално в качеството си на преки наблюдатели на волейболната среща, с която България се класира за Европейското първенство. Двамата са изключително доволни от играта и горди от достойното представяне на възпитаниците си, допринесли в значителна степен за победата на националния отбор.
Георги и Красимир продължават подготовката си за еврофиналите, които ще се проведат през месец април в гр. Алания, Турция.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини