Арда не успя срещу Марек

И двата мача от вчерашната програма в Суперлигата на България завършиха в три гейма. ЛУКОЙЛ Нефтохимик (Бургас) победи гостуващия Левски Волей (София) с 3:0 (25:22, 25:23, 25:19), а Марек Юнион-Ивкони (Дупница) се наложи като гост на Арда (Кърджали) с 3:0 (25:22, 25:19, 25:15).
И двата мача от днешната програма в Суперлигата на Българиязавършиха в три гейма.  ЛУКОЙЛ Нефтохимик (Бургас) победи гостуващия Левски Волей (София) с 3:0 (25:22, 25:23, 25:19), а Марек Юнион-Ивкони (Дупница) се наложи като гост на Арда (Кърджали) с 3:0 (25:22, 25:19, 25:15).  

 Бургазлии, водени от бившето треньорско дуо на Левски Пламен Христов и Георги Петров, постигнаха седмата си поредна победа в Суперлигата и се утвърдиха на третото място във временното класиране, въпреки неособено успешния старт на сезона.  Момчетата на Николай Желязков успяха да заличат натрупания в началото на мача солиден аванс на бургазлии, но силите им в първия гейм стигнаха дотук и домакините поведоха с 1:0.  Във втория гейм гостите от София излязоха напред, но Нефтохимик успя бързо да обърне резултата в своя полза и да спечели и тази част.  В третата част бургазлии наложиха своето надмощие и оставиха Левски без гейм.   Доста по-безметежен бе успехът на дупничани в Кърджали.  Без да блестят, дупничани наложиха своя ритъм на игра, а Небесносините не успяха да противодействат успешно.  Нападението на Арда трудно преодоляваше блокадата и защитата на Марек

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини