Панаир на обсъждането за пазара.Преглед на регионалния печат

Благотворителен концерт в подкрепа на известния български певец и музикант Юксел Ахмедов организира Гимназията с преподаване на чужди езици „Христо Ботев” в Кърджали. Юки както го наричат всички е възпитаник на елитното учебно заведение. Той се нуждае от животоспасяващо лечение, пише на първа страница вестник „Нов живот”.

Темата за падналия сняг също е водеща за всекидневникът. Пътувайте с вериги призовава медията, цитирайки Пътна полиция.

Кои ще ни броят ще стане ясно до 10 януари, отбелязва „Нов живот”.

 В безразборна размяна на нелицeприятни реплики в стил „каруцарски”, под съпровода на тропане по масите и освиркване премина насроченото обществено обсъждане за това дали общината да стане гарант за Пазара на производителите пред банка „Алианц” със 740 000 лева. Това е водещата тема на всекидневникът „Арда нюз”.

Гостите от Меджидие се срещнаха с кмета Хасан Азис, съобщава още вестникът.

„Ботевци правят благотворителен концерт за Юксел Ахмедов” е другата водеща новина на „Арда нюз”.

 Лидл прибира 1 200 000 лева. Немските магазини в Родопите с най-голям оборот за празниците. Близо 20 000 души са пазарували в магазина в Кърджали, съобщава Родопи войс. Вестникът отбелязва, че има артикули, които са по скъпи от маркета в Ксанти.

Родопчанин е сред водещите туристически босове в България, пише още медията. Тя сочи примерът на Христо Гълбачев, роден в Кърджали.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини