Дядо Коледа пристига с файтон в Ардино

С голямо коледно тържество ардинци ще отбележат настъпването на големия християнски празник. От 18 часа на 21 декември любителски художествени състави ще представят богата програма в читалище „Родопска искра”. Децата от начално училище „Христо Ботев” ще поднесат коледно приветствие  към служителите на общината на 23 декември. Това ще стане в актовата зала на администрацията в 9,30 сутринта. Това съобщиха от община Ардино за Кърджали бг вести.

 Празничната програма на ардинци стартира в края на миналата седмица с Изложба –конкурс за най-красива картичка и сурвачка в начално училище „Христо Ботев”. На 20 декември предстои коледно шоу с учениците от Обединен детски комплекс. На 22 декември ще се проведе традиционния конкурс „Мис и Мистър”. Проявата е планирана за 16 часа в актовата зала на професионална гимназия „Хр.Смирненски”.

  От 22 до 31 декември ще се проведе изложба конкурс „Зимни фантазии” за коледна компютърна рисунка, поздравителни картички, сурвачки и новогодишни аранжировки. Инициатори са от Обединен детски комплекс. На 23 декември ще има коледно и новогодишно тържество за децата в градина „Слънце”. Предвидено е в навечерието на Нова година Дядо Коледа да се разхожда с файтон из Ардино. В самата новогодишна нощ ще има празнични илюминации.

Кърджали бг вести

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини