Дядо Коледа пристига с файтон в Ардино

С голямо коледно тържество ардинци ще отбележат настъпването на големия християнски празник. От 18 часа на 21 декември любителски художествени състави ще представят богата програма в читалище „Родопска искра”. Децата от начално училище „Христо Ботев” ще поднесат коледно приветствие  към служителите на общината на 23 декември. Това ще стане в актовата зала на администрацията в 9,30 сутринта. Това съобщиха от община Ардино за Кърджали бг вести.

 Празничната програма на ардинци стартира в края на миналата седмица с Изложба –конкурс за най-красива картичка и сурвачка в начално училище „Христо Ботев”. На 20 декември предстои коледно шоу с учениците от Обединен детски комплекс. На 22 декември ще се проведе традиционния конкурс „Мис и Мистър”. Проявата е планирана за 16 часа в актовата зала на професионална гимназия „Хр.Смирненски”.

  От 22 до 31 декември ще се проведе изложба конкурс „Зимни фантазии” за коледна компютърна рисунка, поздравителни картички, сурвачки и новогодишни аранжировки. Инициатори са от Обединен детски комплекс. На 23 декември ще има коледно и новогодишно тържество за децата в градина „Слънце”. Предвидено е в навечерието на Нова година Дядо Коледа да се разхожда с файтон из Ардино. В самата новогодишна нощ ще има празнични илюминации.

Кърджали бг вести

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
20 апр 2021
Последни новини