Червените стягат предизборни щабове за вота в Кърджалийско

Назми Мюмюн

БСП ще играе на два фронта на предстоящите местни избори в Кърджали. От една страна тя е вечна опозиция на ДПС в региона, а от друга опонира на ГЕРБ на национално ниво. За червените Движението е основен опонент, а герберите –главен. Това заяви за Кърджали бг вести зам.председателят на социалистите в Кърджали и член на Националния съвет на БСП Назми Мюмюн.

Според него столетницата ще направи опит да сплоти левите и патриотични сили в региона за битката на два фронта. Целта е да не се даде шанс на ГЕРБ и „сателитите „ Атака и Синята коалиция на местните избори. Мюмюн призовава за единен фронт срещу реакционните елементи в сегашното управление. То е подложило на гнусни атаки и обиди хора на социалистите за водното огледало и „ВиК” –мрежата.

 Страхът за работното място,за оцеляването през зимата,непосилното бреме за вода и ток ,работят за нас смята Назми Мюмюн.

  Той твърди, че печелившия ход на левите е публичното  обявяване преди изборите на зам.кмет от малцинствата-турчин, българомохамеданин или ром.

В близките седмици предстои изграждането на предизборни щабове на червените. Един от обсъжданите въпроси ще бъде този.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини