Червените стягат предизборни щабове за вота в Кърджалийско

Назми Мюмюн

БСП ще играе на два фронта на предстоящите местни избори в Кърджали. От една страна тя е вечна опозиция на ДПС в региона, а от друга опонира на ГЕРБ на национално ниво. За червените Движението е основен опонент, а герберите –главен. Това заяви за Кърджали бг вести зам.председателят на социалистите в Кърджали и член на Националния съвет на БСП Назми Мюмюн.

Според него столетницата ще направи опит да сплоти левите и патриотични сили в региона за битката на два фронта. Целта е да не се даде шанс на ГЕРБ и „сателитите „ Атака и Синята коалиция на местните избори. Мюмюн призовава за единен фронт срещу реакционните елементи в сегашното управление. То е подложило на гнусни атаки и обиди хора на социалистите за водното огледало и „ВиК” –мрежата.

 Страхът за работното място,за оцеляването през зимата,непосилното бреме за вода и ток ,работят за нас смята Назми Мюмюн.

  Той твърди, че печелившия ход на левите е публичното  обявяване преди изборите на зам.кмет от малцинствата-турчин, българомохамеданин или ром.

В близките седмици предстои изграждането на предизборни щабове на червените. Един от обсъжданите въпроси ще бъде този.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
20 апр 2021
Последни новини