"Megamind" завладя Северна Америка

Триизмерната анимация "Мегамозък" ("Megamind" ) на "Дриймуъркс анимейшън" е начело в бокс-офис класацията в Северна Америка през премиерния си уикенд с приходи от продажбата на билети в размер на 47,7 милиона долара, съобщиха световните информационни агенции.

Второто място в бокс-офиса заема "Път с предимство" ( "Due Date") с Робърт Дауни-младши и Зак Галифианакис в главните роли. Режисьор на лентата е Тод Филипс.

Филмът "Път с предимство", чиято премиера в САЩ и Канада бе миналата седмица, този уикенд е е с приходи от продажбата на билети в размер на 33,5 милиона долара. На трето място е е още една премиерна лента - "За цетнокожите момичета" (For Colored Girls).

Филмът е с участието на Упи Голдбърг и Джанет Джексън. Той е донесъл на създателите си приходи от продажбата на билети в размер на 20,1 милиона долара.

На четвърто място е екшън-комедията "БСП: Бесни Страшни Пенсии" /"Red"/ с Брус Уилис, Морган Фрийман, Джон Малкович и Хелън Мирън с 8,9 милиона долара. Хорърът "Убийствен пъзел 3D", който бе начело в бокс-офис класацията в Северна Америка след уикенда, през който беше отбелязан празникът Хелоуин, сега е на пето място с 8,2 млн. долара.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини