Димитър Караиванов с три медала от световно за ветерани

Димитър Караиванов получи три почетни медала от организаторите на Световното първенство по тенис на маса за ветерани, което се състоя в град Хохот, Китай.Момчилградчанинът е един от петнайсетте тенисисти на планетата, които бяха отличени  за активност и принос  в тениса на маса. Признанието е и оценка за качествата на момчилградската спортна  школа, коментира Караиванов. Той не участва в спортната надпревара в Китай и бил изключително изненадан, когато преди дни на състезание в Либерец, Чехия, получил отличителните медали. Те са издание на Световния комитет за ветерани по тенис на маса, на Суетлинг клуб и на организационния комитет на световното първенство в Китай.
Преди няколко месеца  Караиванов   беше избран за председател на комисията за ветерани към Българската федерация по тенис на маса и Българската федерация за ветерани.  Момчилградчанинът е носител на много медали и отличия на международни и рeпубликански турнири по тенис на маса.
Тази година тенисистите  от Момчилград започнаха подготовка за участието си в Европейското индивидуално първенство, което ще се състои през 2011г. в  Чехия и в Световното отборно първенство по тенис на маса за ветерани през 2011г. в  Турция.  

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини