Запазено за дами - интимни татуировки

Последният писък в модата са временните татуировки на особено интимни места. Това научаваме от bettyconfidential.com.

Редица козметични студия в Англия и САЩ предлагали услугата да нарисуват между краката на жената нещо малко и красиво (а може и голямо и грозно, според зависи какво желае клиента). Наименованието на подобен вид рисунки било Vatoo (V - първата буква на женския полов орган, а останалото от английската дума за татуировка - tattoo - yellow.bg)

Изборът бил също като при реалните татуировки – най-разнообразен. Дамите могат да си харесат пеперудка или змей, може да изпишат името на любимия (спокойно, това все пак това са временно татуировки), а може и цял сюжет да бъде изобразен (например Сътворението на Микеланджело – yellow.bg).

Хубавото на този вид рисунки по тялото е, че издържали много по-малко, отколкото останалите, тъй като мастилото се измивало след няколко миения.

Именно това дава повече увереност на дамите да се пробват с подобен вид ексцентричен аксесоар. Разбира се, правят се предварително тестове върху кожата дали тя няма случайно да реагира лошо на пигментиращите елементи. Ще е изключително неприятно за една жена да се обрине точно на най-интимното си място.

Девойките с повече въображение и чувство за хумор могат да измислят доста предизвикателни картинки за тази част от тялото си. Като червен знак Стоп, например, или надпис Reserve за г-н Правилния. Може да се стигне и по-далеч – знак за внимание с надпис baby on board, но реакциите от мъжка страна едва ли ще са особено положителни.

Все пак, телата са си ваши, експериментирайте смело.

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    ..
    ...
    1 0
    20:07, 19 авг 2020
    Страшно некадърно написана статия с тъпи примери. "Може и голямо и грозно". Тоя автор да вземе да си изяде разрешителното за публикуване в интернет.
Последни новини