Хлапак катастрофира с мотопед, лежи в болница

Деветгодишен хлапак от крумовградското село Рогач подкара мотопед в желанието си да се прави на голям. Авантюрата завърши в Кърджалийската болница. Момчето яхнало двуколесното возило вчера следобяд в най-голямата жега. То се движило без проблеми по селския път. На кръстовището за Крумовград мотопедистът отнел предимство и се блъснал във „Форд”. Невръстният водач е бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Крумовград. Транспортиран е в болницата в Кърджали, където е приет за лечение.

Мъртво пиян шофьор подкара „Фолксвагена” си и предизвика катастрофа на пъпа на Кърджали. Той навлязъл в лентата за насрещно движение на ул.”Булаир” и блъснал „Опел”. Виновният С.А./47/бил проверен с дрегер. Взета му е и кръвна проба. Съдържанието на алкохол в кръвта е 2,70 промила. Пияният е задържан в районното управление на МВР в Кърджали и е започнато бързо производство.

Аджамия блъсна „Крайслер” при опит да излезе от паркинг. А.Ф./32/ с „Ауди” предизвика съмнения за начина по който е взел книжка, след като едва успя да изкара колата си. Той избягал от мястото на произшествието. Ченгетата го установили бързо и му съставили акт.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини