Автоджигити пият и играят на криеница с ченгетата

На яко пиене и каране се отдадоха шофьорите в Кърджалийско през почивните дни. Шампион е жител на Ардино, който се качил на жигулката си с 2,88 промила алкохол в кръвта. Очевидци твърдят, че се е насмукал сравнително отрано през деня. Ченгетата не само го спипали, но и го окошарили за 24 часа. Още трима попаднаха в кауша за същото провинение. Кърджалиец с „Мерцедес” бил заловен с 1,48 промила в кръвта в най-голямата жега в събота.

Двама са крумовградчаните, които си играли на криеница с полицаите в родния си град. И двамата обаче имали лош късмет. Единият е спрян, карайки „Сузуки” с 2,09 промила алкохол, а другия бил с 1,66 промила. Въпреки различното количество пиячка в кръвта, те отнесли еднакво наказание-по 24 часа зад решетките.

Общо 7 катастрофи са станали през почивните дни. Най-сериозната е на пътя Момчилград-Крумовград, където „Форд” навлиза в насрещното платно на ляв завой и помита каруца. Тримата пътници в превозното средство с конска тяга са ранени, но без опасност за живота, съобщават от полицията.

Георги КУЛОВ

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини