Кражбата на коли демоде. Общината откъсна 6 бона за „Перперикон”. Преглед на регионалния печат

„Дянков е виновен за премии 09”. Това е водещото заглавие на всекидневника „Нов живот”. В статията се сочи, че за забавянето на държавната помощ за тютюнопроизводителите основна вина има финансовият министър. Вестникът съобщава още, че община Кърджали ще подпомогне фестивала Перперикон с 6000 лева. Очаква се назначение на анестезиолог в болницата в Ардино и тя ще отвори врати, пише още „Нов живот”

Всекидневникът „Арда нюз” публикува на водещо място сагата на полякинята, осъдена за за гласуване за български парламент. Вестникът съобщава също, че за пореден път Кърджали е обгазен от ОЦК. Вестникът цитира статистика на полицията, според която кражбите на коли в Кърджали не са на мода.

На първа страница вестник „Родопи 24х7” съобщава, че се очаква кметът на Кърджали да бъде вкаран предизборно в съда поне по две дела. Хасан Азис настоява да се работи за града и призовава същото да правят областният управител, депутатите и министър Рашидов, който е от Кърджали. Медията съобщава за готвен утре протест на богомолци от областтта срещу решението вна Върховния касационен съд, което върна Недим Генджев за духовен водач на мюсюлманите.

Георги КУЛОВ

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини