Хасан Азис с 1527 лв.заплата. Преглед на регионалния печат

Неуредиците в традиционния гребен поход по Арда са основна тема на всекидневника „Нов живот”. Според вестника в организацията цари пълен хаос и участниците са оставени да се оправят сами. Виновни са от местното Туристическо дружество, което по традиция е организатор.

Медията отделя и цяла страница на това кой колко получава в администрацията. Кметът на Кърджали Хасан Азис взима заплата от 1527 лв.

Всекидневникът „Арда нюз” пише за поредният конфликт между областния управител Иванка Таушанова и кмета на Кърджали Хасан Азис. Този път той е за законността на изграждането на Базар на промишлените стоки до построения с пари по САПАРД Пазар на земеделските производители. Вестникът отбелязва и подкрепата на ДПС за протестите на тютюнджиите.

„Изборът: 50 павилиона или 4 милиона” е озаглавена уводната статия във вестник „Родопи 24 х 7”. В нея се анализира дилемата, пред която е изправен кмета на Кърджали:или да изгради Базар на производителите или да върне 4 милиона на агенция САПАРД. На първа страница медията пише и за напрежение на общинския басейн между мургави посетители и спасителя. 275 извънбрачни раждания е имало през миналата година отбелязва още „Родопи 24х:7”.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини