Изселници: Носим джакпота в Турция

Изселници от Турция, върнали се да подменят паспортите си в Кърджали, масово играят тото за да спечелят джакпота от 4,5 млн.лв. Нашенци се насочват към пунктовете на в централната част, които са близо до паспортна служба. Играят предимно със случайно избрани фишове.

Гюлнар И. Е от Бурса. Бременнна е. Пуснах тото с надеждата, че ще мога да уредя живота на дедето си в Турция, споделя жената, емигрирала като малка в южната ни съседка.

Хюсеин Мутлу живее в Истанбул. Пуска фиш с надеждата да вземе голямата печалба. Ще дам джакпота на синовете да си построят къщи. Това са много пари. Чак страх ме хваща, като си помисля какво ще правя с тях като ги спечеля, споделя изселникът.

Единствено пристрастените към хазарта играят с големи суми, казват касиерки. Есад И. има бизнес в Кърджали. Той играе редовно Еврофутбол. Похарчил е десетки хиляди левове на хазарт. Сега си пробва късмета и за рекордния джакпот.

Тотализаторът е въвел информационно затъмнение потемата за джакпота. Служителките в тотопунктовете нямат право да разговарят с журналисти за интереса на хората към печалбата.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини