"Робин Худ" даде старт и на нощния живот в Кан

След официалната прожекция на филма "Робин Худ", с който бе открит кинофестивалът в Кан, изпълнителят на главната роля Ръсел Кроу откри и първото светско събитие - вечерта, организирана съвместно от протокола на фестивала и от казино "Бариер" на плажа на х-л "Мажестик", съобщи АФП, цитиран от БТА.

"Техниколор", техническият изпълнител на филма "Робин Худ", бе натоварен с техническата организация на празника.

Сред центровете на нощния живот в Кан ще бъде х-л "Палм бийч" на бул. "Кроазет". Там атмосферата ще е поп арт, ще има въртележка с дървени кончета и въртящ се дансинг. Балът там днес ще открият Мартин Словейг и Фарел Уилямс. На 15 май водеща ще е Мишел Родригес. В програмата са също Боб Синклер и Жоаким Гаро.

300 привилегировани ще имат входна карта за частния клуб "Хевънс флор" на последния етах на Фестивалния дворец. Благодарение на спонсори за тях всичко ще е безплатно цяла нощ.

Друг център на нощния живот в Кан ще е "Вила Швепс" на възвишенията край града. Там за водещи са ангажирани писателят Фредерик Бегбеде, Карл Кокс и Беатрис Ардисон. Грейс Джоунс ще изнесе там частен концерт на 18 май.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини