Philips Xenium: 1 месец без презареждане

Philips Xenium X312 е поредното мобилно устройство от компанията, снабдено с много мощна батерия, която издържа до един месец в режим стендбай. Засега няма информация за останалите характеристики на телефона, макар че той много прилича на друг модел на Philips - X320, а следователно и спецификациите им най-вероятно са подобни.

Така че най-малкото, което можем да очакваме от новия X312, освен изключително издръжливата му батерия, е QVGA дисплей, Bluetooth, музикален плеър, FM радио, 2-мегапикселна камера и поддръжка на MicroSD карти с памет. И тъй като повечето телефони на този производител не поддържат 3G мрежи, най-вероятно този модел няма да бъде изключение.

За съжаление, все още не се знае кога точно ще бъде лансиран телефонът, но това със сигурност ще се случи или в Азия, или в Русия, където Philips обикновено лансират своите Xenium модели. Цената на устройството също е неизвестна, но най-вероятно няма да бъде повече от $200, предвид факта, че то е някъде по средата между ниския и средния клас.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини