Стоичков се връща в ЦСКА

Легендата на българския футбол Христо Стоичков ще поеме ЦСКА след края на сезона. Камата вече се е договорил с ръководството на “червените”, като остава само да бъде подписан контрактът. Той ще бъде за 1 година с опция за продължаването му с още 2.

“Да, истина е, че сме разговаряли с Христо Стоичков, но все още договор не е подписан. След като го направим ще обявим публично всичко, но не искаме да избързваме”, коментира човек от ръководството на ЦСКА пред “Всеки ден”.

“Титан”-ите са провели телефонен разговор с Модерния ляв веднага щом се разбра, че той няма да продължи работата си в южноафриканския Мамелъди Съндаунс. Стоичков класира “бразилците” на второто място в местния шампионат, но не получи нов договор от президента на клуба Патрис Моцепе.

Медиите в ЮАР също разкриват, че Стоичков ще се завърне в България, въпреки че има предложения от испанските Расинг Сантандер и Майорка. Камата обаче предпочел да доразвие проекта на бившия си съотборник Любослав Пенев.

Освен това Стоичков ще доведе на “Армията” голямата звезда на Мамелъди Съндаунс Катлего Мфела. Убиеца, както го наричат феновете заради хищническия инстинкт към гола, дължи възраждането на кариерата си именно на Стоичков и му обещал да го последва.

Договорът на Мфела с Мамелъди изтича след края на сезона и ще излезе без пари на “червените”. Националът на ЮАР имал желание да заиграе в Европа, а мечтата му е да поема към по-голям клуб. В лицето на ЦСКА Мфела вижда прекрасен трамплин към мечтите му. Освен това Убиеца е роден в Англия и няма да заема място на чужденец извън Европейски съюз.

Ако този текст ви накара да се усмихнете, то причината е, че днес е 1 април!

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини