Samsung ухажва дамите с нова колекция стилни телефони

Новата премиум колекция телефони на корейската компания се нарича ‘Samsung Diva Collection 2010’, а лицето на серията е музата на много дизайнери от висшата мода Кармен Кас.

Новата "фешън" колекция телефони Samsung Diva черпи вдъхновение от висшата мода и има за цел да пресъздаде в максимална степен нейната елегантност, изтънченост и блясък, информират от компанията.

С въпросната нова колекция корейският производител цели да отговори на предпочитанията на дамите с изискан вкус, като впряга за задачата както дизайна, така и функционалността на новита апарати Samsung Diva (S7070) и Samsung Diva Folder (S5150), идващи в навечерието на 8-ми март.

Релефното покритие на капачето при Samsung Diva е перлено бяло - нюанс, с който можете да подчертаете личния си стил, а щампата създава усещане за триизмерност и засилва впечатлението за лукс и неповторимост, подчертават от компанията. Понеже очевидно в Samsung знаят, че "диамантът е най-добрият приятел на жената", дизайнерите са интегрирали и опушен кристал с формата на диамант.

Двата нови апарата от серията са оборудвани с чувствителен на докосване е лесен за използване екран и 3,2-мегапикселова камера за снимки, които могат да се обработват бързо и лесно с помощта на функцията Beauty effect. Друг специален Lomo-режим пък превръща кадрите в произведения на изкуството с допълнителен артистичен стил.

Освен това винаги можете да си бъбрите с приятели в многофункционалния чат, който съчетава профилите от различните социални мрежи като Facebook или MySpace. Можете да допълвате и важна информация като например намаления и разпродажби, които лесно да споделяте с приятелки. Предвидени са също и "оръжия" за непредвидени ситуации посредством функциите "SOS съобщение" и "Фалшиво обаждане", които могат да свършат добра работа в неудобни и дори опасни моменти.

Разбира се, двата трибандови телефона отговарят на съвременните изисквания на дамите и по отношение на останалата част от функционалността. Всъщност това, което не може да се види на илюстрациите от компанията допълват в две подробни таблици със спецификации, които ви предлагаме по-долу.

Колекцията се продава в премиум пакет от аксесоар и луксозен, ръчно изработен кожен калъф (засега обаче няма официална информация за цената).

Източник: pcworld.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини