Летният градски лагер в ОДК стартира на 5 юни

На 5 юни ще стартира ваканционната програма на Общински детски комплекс гр.Кърджали „Летния градски лагер“, в рамките на един месец. Тази ваканционна форма е много атрактивна, провежда се за дванадесета поредна година и привлича многобройни участници.

Поради големия брой желаещи и за да се обхванат повече деца, летните занимания ще се проведат на 2 смени:

- от 5 юни до 20 юни - за 120 деца до ІІІ клас, посещаващи целогодишно постоянните групи в ОДК;

- от 24 юни до 9 юли – за 120 за деца за І клас, І, ІІ и ІІІ клас – свободно записване.

Записването в Летния градски лагер става с подаване на заявление в ОДК след информирано съгласие на родителите и с изричното условие, че са запознати и декларират, че ще спазват правилата за работа в комплекса.

Първата смяна, от 5 до 20 юни, е изцяло запълнена с възпитаници на ОДК. За втората смяна от 24 юни до 9 юли, родителите могат да подадат заявления в ОДК на 27 и 28 май от 9 до 16 ч. След запълване на бройката от 120 деца, записването се преустановява.

Екипът на ОДК е подготвил разнообразни летни занимания за малчуганите - утринна гимнастика, аниматорски танци, спортни и забавни игри, рисуване, арт-работилница, лятно кино, в света на книгите и приказките, музика, в света на животните, краезнание и др. Заниманията са безплатни и се провеждат от понеделник до петък от 9 до 12.30 ч., съобщават на страницата на ОДК.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини