От площада в Джебел: Хората бяха забравени, това ще се промени с ДПС в управлението!

Изображение 1 от 4


  „Имаме потенциала да се включим в управлението на страната по най-достойния начин. На евровота също трябва да постигнем добър резултат, за да се чува нашия глас в Европа. Гордея се с нашата листа, на която съм водач. Гордея се с младите хора, които фигурират в нея“, обяви в Джебел съпредседателят на ДПС и водач на листата с кандидати за европейския парламент доц. д-р Джевдет Чакъров.
  „ДПС може и трябва да се представи отлично на изборите. „Заедно с хората“. Това е нашето мото, това е нашата цел. Защото улисани за влизането в Еврозоната и Шенген, хората бяха забравени. България все още е най-бедната държава в ЕС и това трябва да се промени. Ние губим ценно време по усвояването на средствата по Плана за възстановяване и устойчивост. Трябва да направим всичко по силите си за икономически ръст. Да се започнат спешни реформи в здравеопазването, социалната сфера, образоването. Само така нашите братя и сестри, напуснали страната, ще се върнат“, отбеляза Чакъров.
  За заедност и единение призоваха от площада в Джебел всички оратори, гости на града, който на 19 май й отбелязва годишнината от „майските събития“.
  Хилядите присъстващи под дъжда на площада бурно аплодираха думите на кмета Неджми Али за приноса на председателя на ДПС Делян Пеевски за реализацията на серия от значими проекти в региона.
  „Тук искам специално да благодаря и от Ваше име на председателя на партията и на парламентарната ни група г-н Делян Пеевски, благодарение на който се промени философията на закона за държавния бюджет на Р. България за 2024 г. Проекти, които очаквахме да получат своята реализация към края на този управленски мандат, дефакто намериха място в Приложението на програмния бюджет за настоящата година“, каза Неджми Али.
  Джебелският кмет припомни думите на Пеевски „Хората на ДПС не са втора категория и няма да позволим вече на други политически сили да се отнасят към нашите избиратели като към втора категория хора“.
  В словото си Неджми Али отбеляза и огромния принос на почетния председател на ДПС за развитието на Джебел и ответът на Джебел. „Трасирахме пътя за новото начало. За този модел на управление получихме и поздравленията на почетния ни председател д-р Ахмед Доган“, каза кметът.
  „На прага сме на два парламентарни вота - за национален и за европейски парламент.
  Призовавам ви на 9-и юни всички осъзнато да гласуваме с № 28 в интегралната бюлетина за ДПС. Защото това е партията, която е запозната и се ангажира с решаването на проблемите на селските общини – 215, които представляват 80% от всички общини в Република България, но не само - това е партията, която поставя на дневен ред всички проблеми на държавата. През последните месеци станахме свидетели на това как държавата може да бъде майка за всички.
  Нека всички подкрепим ДПС на 9-и юни с № 28, защото по този начин ще гарантираме стабилитет и сигурност на държавата. Само със силно ДПС ще може да се преодолее политическата криза в страната. Гласът за ДПС е глас за нас самите, за нашето по - добро настояще и по - добро бъдеще. ДПС е партията, която дава решение на проблемите“, заяви още кметът на Джебел.
  [📅] На 9-ти Юни 2024г. с номер [🤝] [2️⃣] [8️⃣] [🗳️] за Движението за права и свободи!

  Купуването  и продаването на гласове е престъпление.

  Платена публикация.
   

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Видеа по темата

  Последни новини