Хасковската болница търси лекари специализанти

Многопрофилната болница в Хасково обяви конкурс за 3-ма лекари специализанти. Търсят се медици в направленията Ендокринология, Неонатология и Инфекциозни болести. Това става ясно от сайта на лечебното заведение.

При кандидатстването ще се вземе предвид средният успех от следването и държавните изпити, също така оценките по учебните дисциплини, съответстващи, включващи или най-близки до специалността, за която се кандидатства. Значение ще има и резултатът от проверка на познанията на кандидата по съответната  специалност. Влияние при избора ще окажат и други умения и компетенции, необходими за заемане на длъжността като социални, организационни, компютърни, езикови.

Лекарят специализант трябва да отговаря и на изисквания като завършено висше медицинско образование-магистър по медицина, да е член в БЛС, както и да има компютърна грамотност. 

Конкурсът ще се проведе на 2 етапа. Първият е по документи с проверка за съответствие с изискванията на МБАЛ-Хасково. Вторият етап е интервю от определена за целта комисия. Необходимо е кандидатите да подадат пакет от документи, измежду които мотивационно писмо и автобиография. 

Документи се приемат до 3 юни. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    " честен доктор"
    7 -3
    13:16, 4 май 2024
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
    Ча
    Частен доктор
    3 -1
    19:18, 4 май 2024
    Ще ме намерите по-лесно в частния ми кабинет, може и без направление!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини