Две катастрофи през уикенда в Кърджалийско,пострада единият шофьор

На територията на областта са възникнали 2 ПТП:

на 23.03.2024 г. около 23.30 часа, на път между гр.Кърджали – гр.Джебел, водач на лек автомобил, на ляв завой изгубил контрол над МПС, излезнал извън пътното платно и се преобърнал. При ПТП леко е пострадал водача на МПС - получил е охлузни рани. Прегледан е в ЦСМП Кърджали. На място е изпратен екип на РСПБЗН-Джебел, който е обезопасил катастрофиралия автомобил;
на 24.03.2024 г. около 20.50 часа, в гр.Кърджали, водач на лек автомобил, управлявайки го с несъобразена скорост, изгубил контрол над МПС и се блъснал мантинела. При ПТП не са пострадали граждани. На място е изпратен екип на РСПБЗН-Кърджали, който е обезопасил катастрофиралия автомобил и почистил платното от разлети ГСМ.

Алкохолните проби на водачите са отрицателни. Съставени са АУАН.

В РУ Кърджали и РУ Кирково са образувани бързи производства срещу двама водачи, управлявали на 22.03. и 23.03.2024 г. МПС след употреба на алкохол, съответно 2.41 и 1.37 промила. Лицата са задържани за срок до 24 часа.

На 24.03.2024 г. в РУ Кърджали и РУ Кирково са образувани бързи производства срещу двама водачи, управлявали МПС след употреба на наркотични вещества.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини