Телевизионното шоу Hell's Kitchen гостува на комплекс „Боровица”. Приготвиха есетра, уловена в Арда

    Реалите шоуто на Нова телевизия Hell's Kitchen гостува на комплекс „Боровица”, като участниците приготвиха есетра, уловена в садките на язовир „Кърджали”.

    По ирония „Кухнята на Ада” сътвори поредното си шоу в едно от райските кътчета на Родопите. Снимките предизвикаха интереса на кърджалийци и те изпълниха поляните на комплекс „Боровица”. Сред тях бяха и младите надежди на Професионалната гимназия по туризъм в Кърджали, водени от своя преподавател Георги Гарабедян.

    Hell's Kitchen България („Кухнята на Ада“) е кулинарно реалити състезание за професионални готвачи по британската продукция. Българската версия стартира на 27 февруари 2018 г. по Нова телевизия. Водещ е шеф Виктор Ангелов.

    Hell's Kitchen е формат на ITV Studios, който се излъчва в 19 държави по целия свят, с над 50 сезона и повече от 700 участници. Номинирано е три пъти за наградата „Еми“.

     Шоуто, сътворено в комплекс „Боровица” започна с изпълнения на каба гайди, които огласиха меандрите на Арда. Двата отбора-„сини” и „червени” трябваше да покажат умения пред бога на водната шир Нептун и шеф Ангелов.

    Ние сме в рая. Заслугата е на Фахри Идриз, сподели за Кърджали бг вести шеф Ангелов. Познават се с Фахри Идриз от години. Шеф Ангелов подготви менюта на комплекс „Меаца” в Кърджали. Показа класа пред персонала на „Меаца” и „Боровица”. Възпитаниците на Професионалната гимназия по туризъм в Кърджали останаха  във възторг от него. Те карат практика в „Меаца” и за тях шеф Ангелов е кумир. Преди състезанието се снимаха за спомен с него. Бяха в първите редици на публиката и бурно аплодираха участниците.

     Състезанието бе спечелено от отбора на „червените”. За тях наградата е нощувка в президентски апартамент. Веднага след състезанието те имаха възможност да се качат на корабче за разходка из язовир Кърджали. Това също бе част от наградата.

     Гостите на шоуто имаха възможност да опитат и коментират пред камерите подготвените от двата отбора специалитети.

     Предаването ще бъде излъчено по Нова телевизия на 23 април 2023 г.

    Текст и снимки:Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини