Славейковци уважиха обитателите на Дома за стари хора в Кърджали

За пореден път на посещение в Дом за възрастни хора – Резидентна грижа за възрастни хора бяха ученици от 3г клас от СУ "Петко Рачов Славейков", гр. Кърджали, с г-жа Валентина Запрянова. Те зарадваха потребителите с добро настроение, музика, танци и подаръци.

Благодарствен адрес изпрати управителят на Дома Милена Кайрякова до директора на СУ „П. Р. Славейков“ Милко Багдасаров, в който изказва своята лична и сърдечна благодарност на цялото училище за оказаната подкрепа и направените дарения за потребителите, като пожелава на целия екип здраве, вдъхновение и удовлетвореност от работата!

Често възпитаници на СУ „П. Р. Славейков“ от различни випуски гостуват с развлекателна програма и почерпка на възрастните хора.

Конкретно за 3г клас Валентина Запрянова споделя, че когато решат да направят посещение, първо питат от какво имат нужда потребителите на Дома, за да бъдат максимално полезни. В този случай, наред с почерпката, подаръкът от славейковци е кана за топла вода, от която имат нужда, а също цветя и семена от подправки, за да се занимават в градинката си. Родителите на децата също съдействат в организирането на посещението, а малчуганите сами изразяват желание да пеят, танцуват, рецитират и създават актьорски превъплъщения.

Потребителите на Дома за стари хора и служителите там си спомнят и предишния випуск на Запрянова, които също са ги посещавали.

Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини