Изселниците ни в Истанбул с призив за подкрепа на техен кандидат,разчитат и на България

Изображение 1 от 2

    Изселниците ни в Истанбул излязоха с призив за подкрепа на техния кандидат за кмет на изселническия квартал Байрам паша.Зад него застава оркганизацията на нашенци „Бултюрк”.Разчитат на подкрепа и от България.Към изселниците се обърна Ибрахим Сойтюрк от Казанлък Кандидат за общински съветник в района на Байрампаша

     Уважаеми сънародници, С приближаването на 31-ви март, изборите за нов кмет и общински съветници наближават. В този критичен момент, в който уважението към България на международно ниво расте, а нашата отбранителна индустрия се развива, е налице и влиянието на външни сили, които създават предизвикателства за нашия живот. При избора на кандидатите за управление на нашите райони е от съществено значение да се обърне внимание не само на партийната принадлежност, а на личността на кандидата. Всеки от нас може да има предпочитания по отношение на партия, но важно е да подкрепим тези кандидати, които се грижат и работят усилено за решаване на проблемите на общността и на българските емигранти. Изселниците от България образуват силна общност, която обаче често не осъзнава пълния си потенциал. Единството и сътрудничеството са ключът към постигането на цели. Затова е време да се обединим, а не да се разделяме. Ние в BULTÜRK- БГСАМ винаги сме се стремели да бъдем на разположение на всички, без да правим разлики и без да очакваме възнаграждение.

    Изборите в Байрампаша ще бъдат внимателно наблюдавани, особено от Казанлък и от България като цяло. Ако успеем да изберем Г-н Хасан Мутлу за кмет на общината, това ще бъде победа за нас всички. Ние, в БГСАМ, подкрепяме кандидатурата на Г-н Хасан Мутлу и му пожелаваме успех. Ако той стане кмет, нека знае, че сме тук, за да го подкрепим и да му помогнем във всичко. С вяра в решенията си и в нашата обща съдба, призоваваме всички жители на Байрампаша да гласуват за кандидата на СХП, CHP Г-н Хасан Мутлу, с молба за нова победа за всички нас.

    С пожелания за успех, Ибрахим Сойтюрк БГСАМ

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини