70-годишен предизвика верижна катастрофа на паркинга в болницата в Кърджали

Две са пътните произшествия вчера в областта, няма пострадали. На паркинга на болницата в Кърджали вчера по обяд 70-годишен водач на „Пежо“ не предприел мерки автомобилът да не потегли, вследствие на което били ударени две паркирани коли. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Около 18,30 часа в Кърджали 66-годишен с „Форд“ загубил контрол над управлението и се блъснал в метална ограда. Водачът напуснал мястото на произшествието. Установен е бил час по-късно. Съставен е акт по ЗДвП.

Нерегистрирано моторно превозно средство е установено в хода на специализирана операция на територията на РУ-Крумовград. Около 13,40 часа вчера в село Голямо Каменяне полицейски служители спрели за проверка 44-годишен, който се придвижвал с мотопед. Моторното превозно средство било без регистрационни табели и нерегистрирано по съответния ред. Образувана е проверка по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

 Бързо производство е образувано в РУ-Момчилград за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 1 часа тази нощ в село Джелепско била извършена проверка на 33-годишен, който се придвижвал с лек автомобил „Фолксваген“. Направеният тест за алкохол отчел 2,78 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но била отказана кръвна проба за анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Момчилград.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини