Investigation Discovery с нова смъртоносна поредица - „Подмамени да убиват“

„Подмамени да убиват“ изследва колко далеч би стигнал някой в името на любовта. С известния психотерапевт Стейси Кайзер, всеки епизод разказва историята на някой измамен, примамен или очарован да извърши убийство за човека, когото обича. Включващ осем истории, посветени на различен случай за смъртоносна измама, новия сериал на Investigation Discovery (ID) „Подмамени да убиват“ е с премиера на 2 февруари от 22:00 часа. Всеки петък ще се излъчват по два нови епизода, като финалът ще е на 23 февруари. 

В премиерния епизод „Изстрел в мрака“ капитанът на пожарната Робърт Пойнтър и младата му съпруга Чейси се наслаждават на идиличен живот в Ройс Сити, Тексас. Тяхното спокойно ежедневие е разбито, когато драматична физическа трансформация води до изневяра и убийство. Премиерата на „Изстрел в мрака“ е в петък, 2 февруари, от 22:00ч. по Investigation Discovery.

Какво да очакваме в следващите епизоди:

„Обречени убийци“ – 2 февруари, от 23:00ч. по Investigation Discovery.
Когато самотната майка Линда Дам изчезва в Лафайет, Колорадо, полицията получава анонимно обаждане с информация къде да намерят тялото ѝ и кой е нейният неочакван убиец. Колко още тайни крие случая?

„Лъжец на плажа“ – 9 февруари от 22:00ч. по Investigation Discovery
Коста и Лиза Фотопулос са влиятелна двойка от Дейтона Бийч през 1989 г. Коста притежава бар и наема знойната Дейдре Хънт като сервитьорка. Голяма доза алчност и съблазън водят до гореща афера, смъртоносно посегателство и записано на видео убийство.

„Убийства за силни усещания“ – 9 февруари от 23:00ч. по Investigation Discovery
Изгоряла кола с труп в багажника и скрита камера за изтезания разтърсва град Спийдуей, Индиана. Ужасяващото убийство се случва в Тексас, а детективите се страхуват, че заподозрените им са прекосили щатските граници и ще ударят отново, ако не бъдат спрени.

„Доброто момиче“ – 16 февруари от 22:00ч. по Investigation Discovery
Наскоро овдовялата Джани Балард е намерена брутално убита в дома си в Литъл Рок. Полицията подозира, че престъпниците са били с намерение за обир, но нещо страшно много се е объркало. Но когато детективите научават, че съпругът на Джани ѝ е оставил значително имущество, списъкът им със заподозрени се стеснява.

„Пазителят на моя брат“ – 16 февруари от 23:00ч. по Investigation Discovery
В предградието Бъфорд на Атланта Джордж и Тиа Янг отглеждат заедно тримата си сина. Когато приятелят на Джордж от детството му, Тим Лий, се мести в града, Джордж му предлага да остане при него и семейството му. Скоро след това зловещо изкушение води до хладнокръвно убийство.

Убийство върху моята бинго карта – 23 февруари от 22:00ч. по Investigation Discovery
През нощта полицаи реагират на пламнал домашен пожар в малкото градче Алпена, Мичиган. Когато пожарникарите гасят пламъците и намират тяло с прободни рани, разследването на пожара се превръща в разследване на убийство.

Лудо убийство  – 23 февруари от 23:00ч. по Investigation Discovery
След бурен любовен роман в университета на Кентъки, Майкъл и Елизабет се женят в рамките на една година след запознанството си. Но смъртта е решила да ги раздели по-рано от очакваното, когато тялото на Майкъл е открито на местното голф игрище.

Поредицата е продуцирана от eOne за ID.

Новият сериал от 8 части „Подмамени да убиват“ е с премиера на 2 февруари от 22:00 ч. по Investigation Discovery.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини