Полицаи разкриха кражба на електрическа тротинетка в Кърджали

Полицаи от РУ-Кърджали разкриха кражба на електрическа тротинетка. Индивидуалното превозно средство било оставено пред магазин в града. След подаден сигнал и започналата проверка служители на РУ-Кърджали установили извършителя – 18-годишен. Тротинетката е намерена и иззета. Извършителят е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата по изясняване на случая продължава сектор „Криминална полиция“.

         Досъдебно производство за неизплатени издръжки е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 30-годишна жена не издължила на непълнолетния си син определени по съдебен ред месечни вноски за период от половин година. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по разследването.

          Сигнал за открадната метална решетка на входна врата е подаден вчера в РУ-Крумовград. В хода на започналата проверка полицаи открили инкриминираната вещ в близост до затворен пункт за вторични суровини и установили извършителя на деянието – 63-годишен местен жител. Група „Криминална полиция“ в управлението продължава работата по случая.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини