Цвета Караянчева:Общинските съветници на ГЕРБ и в седемте общини на областта следят под лупа парите, разходвани за всяко населено място

Общинските съветници на ПП ГЕРБ  следят под лупа в седемте общини на областта, парите разходвани за всяко населено място. ГЕРБ е единствената политическа сила освен ДПС, която има общински съветници във всяка община в Кърджалийско.Тя е и единствената партия освен ДПС,която има структурирана група съветници в Община Кърджали.Това заяви за Кърджали бг вести областният координатор на ПП ГЕРБ Цвета Караянчева.Тя подчерта че общинските структури са получили доверието на избирателите и то ще бъде оправдано.Офисите на ГЕРБ и в седемте общини са отворени в удобно време и приемат сигнали за нередности и проблеми. Приемните на общинските съветници функционират в цялата област, подчерта Цвета Караянчева.

  Областният координатор на ГЕРБ бе категорична,че съветниците подхождат принципно към всеки проблем, във всяка община,във всяко населено място. Те се противопоставят категорично на порочните практики в управлението на общините. Следят стриктно как се разходват парите ,привеждани от републиканския бюджет, както и тези събирани чрез местните данъци и такси.

  Аз като областен координатор наблюдавам и подпомагам работата на общинските съветници в седемте общини на областта. Те ползват моя опит, натрупан в законодателната и държавна власт.Това каза в заключение Цвета Караянчева.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини