Задържаха апаш ,присвоил арматурно желязо от вила до Момчилград

За кражба на желязо 44-годишен е задържан в РУ-Момчилград. На 20 януари преди обяд полицейски служители установили жител на общината да превозва с каруца около 200 кг арматурно желязо. При проверката станало ясно, че материалът е откраднат от строителен обект във вилна зона. Желязото е иззето и е на съхранение в полицейското управления. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Проверката по случая се извършва от група „Криминална полиция“ в управлението.

          Досъдебно производство за измама е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. По първоначални данни през миналата година 42-годишен от Троян въвел в заблуждение жител на община Кърджали, че ще му достави лек автомобили, като срещу това получил сума от 3860 лв. До момента ангажиментът не е изпълнен и парите не са върнати. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

         Разследване за кражба на гориво е започнато в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. През месец ноември от товарен „Мерцедес“, паркиран в Кърджали, били откраднати 260 литра гориво. Работата по изясняване на случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай. Издирва се извършителят на деянието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини