БСП- Кърджали представи пред кмета Ерол Мюмюн своите приоритети за общински Бюджет 2024

На специално насрочена среща на ръководството на Община Кърджали с ръководството на БСП – Кърджали бяха представени приоритетите на лявата партия за приемането  на общинския Бюджет 2024.

Наред със злободневните теми като:

подобряване състоянието на пътища и тротоари
регулиране на популацията на безстопанствените животни
оптимизиране на паркоместа в централната на градска част
решаване на въпроса с изоставените от години автомобили
оптимизиране на сметосъбирането и премахване на незаконните сметища
разкриване на детска кухня в кв. „Възрожденци“

бяха коментирани и традиционно поставяните глобални проблеми, свързани с околовръстния път, нова икономическа зона, ремонт на зала „Арпезос“ и ремонт на Младежкия дом.

Своите виждания БСП представи в материал от 200 страници, като по-голямата част включваше близо 400  снимков материал от проблемните  точки в гр. Кърджали.

Кметът Ерол Мюмюн  подчерта необходимостта от сътрудничество и конструктивен диалог, като ключови елементи за постигане на общи цели и устойчиво развитие. Проблемите са познати на екипа му и тяхното разрешаване е приоритет.  Вратите му са винаги отворени за иновативни решения в полза на обществото.

Ръководството на Общината декларира, че по-голямата част, близо 90 % съвпада с техните виждания, което в голяма степен удовлетвори социалистите.

Председателят на областния съвет Милко Багдасаров изрази със задоволство добрата комуникация по време на срещата  и потвърдичеуспешната комуникация е основен фактор за ефективното управление на града ни.

Това съобщиха от местната централа на БСП.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини