Волейболистите на АРДА грабнаха първа победа за 2024 година

Изображение 1 от 2

    С категорична победа с 0:3 (27:25, 25:18, 25:21) започна Новата 2024 година за мъжкия отбор на ВК АРДА, който срази в домакински мач от 9 кръг на Висшата лига гостите от ГРАД Белоградчик.

    В първи гейм от срещата силите на двата отбора изглеждаха равностойни, но нашите момчета се пребориха и спечелиха. В следващите два гейма мачът протече изцяло под диктовката на волейболистите на АРДА. Този успех дава известно спокойствие в редовете на кърджалийските волейболисти, че ще успеят да запазят мястото си във Висшата лига.

    „Волейболна АРДА е с първа, но много важна победа за годината! Вече можем да си правим планове за бъдещето и да мечтаем. Поздравления за Иван Халачев и всички състезатели от мъжкия отбор“, коментира кратко в социалните мрежи президентът на волейболния клуб Милко Багдасаров.

    Очакванията на клубното ръководство са за още домакински победи в предстоящите срещи с  отборите на Ботев Ихтиман, Изгрев, Виктория Волей и Софийски университет, което ще  гарантира едно достойно класиране.

    Предстои сезонът за юноши и девойки. Там също очакванията са за успехи.

    Да пожелаем на всички спортисти на ВК АРДА Кърджали успешна 2024 година!

    Божидара АНГЕЛОВА



     

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини