"Болярин" мами наши полицаи,топи жена,че е шофирала с превишена скорост с неговата кола

Проверка за неистинска декларация по повод издаден електронен фиш за превишена скорост е образувана в РУ-Кирково. 31-годишен водач от Великотърновска област заявил във връзка с установено нарушение на скоростен режим по главния път за ГКПП „Маказа“, че личният му лек автомобил „Ауди“ е бил управляван от жена. При справка със снимковия материал е установено, че водач на моторното превозно средство е мъж. Група „Охранителна полиция“ извършва проверка по случая. По аналогичен случай е започната проверка в РУ-Ардино след подадена декларация от 32-годишен, че на територията на област Хасково, където е извършено нарушение на скоростен режим с личния му автомобил „Мерцедес“, колата е била управлявана от жена. Прегледът на снимковия материал установил, че водачът е мъж. Проверките са по чл.313, ал.1 от Наказателния кодекс за неверни данни в писмена декларация.  

         ПТП. Три са пътните произшествия вчера в областта, няма пострадали. Не е констатирана употреба на алкохол. Малко след 7 часа вчера на главния път, в землището на село Птичар, 37-годишен водач на лек автомобил ДЕУ“ загубил контрол над управлението, преминал в лентата за насрещно движение и се блъснал в еластична ограда. Нанесени са материални щети на около 40 метра от мантинелата. Около 11,30 часа в Кърджали водач на „Мерцедес“ блъснал спрял пред него за изчакване на кръстовище лек автомобил „Пежо“, който се задвижил и ударил „Нисан“ пред него. По пътя от село Светулка към Ардино около 13,20 часа 64-годишен с „Опел“ загубил контрол над управлението, колата напуснала платното за движение и се ударил в скат. Произшествията са обработени по административен ред с актове по ЗДвП.

         Пожари. Около 17 часа били запалени отпадъци в контейнер в Кърджали вследствие на човешка небрежност. Екип на пожарната служба в града потушил огъня. Няма материални загуби.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини