Кметът на Кърджали:Ще бъдем подкрепа и опора за възрастните хора

Изображение 1 от 3

    Кметът на община Кърджали Ерол Мюмюн и заместник кметът Даниел Делчев гостуваха днес на възрастните хора от пенсионерски клуб „Тракия“. Кметът честити коледните и новогодишни празници на дошлите на тържеството. Членовете на клуба изразиха благодарност за монтираните два климатика в помещенията на клуба, които им осигуряват уютен престой и приятни занимания с връстниците им

    „ Желая на Вас и на Вашите семейства много здраве, много поводи за усмивки и нека 2024 г. да донесе мир  в нашите семейства, в душите ни! И да знаете, че кметът на община Кърджали винаги е  подкрепял,уважявял и е бил до възрастните хора.Защото ако не бяхте Вие ,нямаше да ни има и нас.Вие сте ни отгледали, Вие сте ни възпитали, Вие сте ни изучили инашето поколение  трябва да уважава и почита възрастните хора. В лицето на кмета и общинска администрация ще имате винаги един приятел, рамо , подкрепа и опора“, каза кметът в приветствието си към присъстващите на празненството.

      Преди празничния обяд бе изнесена кратка музикална програма. Пенсионерите си пожелаха Новата година да бъде по-добра, да е спорна, да е силна и усмихната, пожелаха си здраве и късмет. 

    Това съобщиха от Община Кърджали.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини